Bilder
Innlegg

Vi spiller på Hoffmann i kveld og i morgen, folkens. Alle i og rundt Ålesund oppfordres til å møte opp for noen kalde og en solid overdose Frank & Tolle!

Spiller faktisk på Bar A i morgen, julebordstemning... Men alle er hjertelig velkommen. De har Nøgne Ø i baren, så det er fantastisk koselig

Innlegg

Er du tilfeldigvis i Oslo i helga? Frank & Tolle tar med seg en drøss dyktige musikere og topper det hele med to herlige gjestevokalister i Jorill Benjaminsen og Henning Stranden!

Youngstorget kl. 22.00, møt opp!

Folkens, vi er klare for #Mfk sitt Cupfinaleshow 22-23.november! En rekke artister skal opptre på showet og vi gleder oss som noen unger til å trylle frem alle de klassiske supporterlåtene som vi elsker så høyt! Håper på masse folk og en fantastisk fest før pokalen skal hentes hjem!

For dere som tjuvstarter jazzfestivalen i helga kan jeg informere om at vi befinner oss på Løkta i kveld og i morgen. Møt opp!

Spiller med duo på Løkta i kveld 00.30-03.00

Di Derre og Frank og Tolle til prisen av Di Derre

Vi spiller på Kompagniet i kveld, eneste opptreden i byen denne jula, be there og god jul!

www.frankogtolle.com <--- Vi har redesignet siden vår, håper den er mer oversiktelig og at mediaseksjonen blir oppdatert jevnlig

”Frank og Tolle” er Møre og Romsdals mest populære musikkduo og har spilt sammen i over 10 år. Duoen er vokalsterk og kombinerer tradisjonelle låtvalg med spennende arrangementer. Begge musikerene kan ...
frankogtolle.com

Juleintervju med F&T på 1fm torsdag kl.11. - Du kan høre det live her: http://www.1fm.no

Dersom ikke riktig program åpner seg når du klikker på linken kan du prøve å kopiere en av linkene og lime den inn i spilleren du vil bruke.
1fm.no