Bilder
Videoer
NOVEMBERMARKERING FOR LIKESTILLING FOR FEDRE Som tradisjon tro holdt vi også denne måneden appell. - Enig og tro til Dovre faller, for barna våre.
229
19
2017 – FEDRENES ÅR Ingen kamp er umulig for de som virkelig elsker sine barn og vil nedkjempe urettferdigheten! Fedre ønsker DELT OMSORG - 50/50 etter samlivsbrudd. Det er den eneste ordning til rettferdighet og sikkerhet for barn etter samlivsbrudd. Følg med på Likestilling for Fedre – mye spennende vil skje fremover 👍🏼
135
DESEMBERMARKERING FOR LIKESTILLING FOR FEDRE Årets siste markering for fedres rett til lik kontakt med barna etter samlivsbrudd, og barns menneskerettighet til lik kontakt med begge foreldre. - Vi gir oss ALDRI for Norges viktigste sak.
151
6
Innlegg

SVINDEL FRA "ALENEMOR"

"Alenemor" kaster ut barnefar og krever status som eneforsørger. Frekkere blir det ikke - og mainstream media kaster seg på hylekoret.

ÅLESUND (TV 2): Livet ble et økonomisk mareritt for en småbarnsmor i Ålesund da den tidligere samboeren nektet å melde flytting etter at han var kastet ut.
tv2.no

BORT MED FAR

Sterke og kontroversielle krefter kjemper for å legitimere at barn blir født uten en far. Snart kan kun mor være godt nok!

Vedtas forslaget så skrives i prinsippet far ut av historien for godt.

...

– Er det riktig at staten legitimerer at barn fødes uten fedre?

Se mer
Anmeldelser
2,7
20 anmeldelser
Fortell folk hva du synes
Helene Kjeksrud Arnesen
· for 2 timer siden
Dette er i utgangspunktet en viktig side med et meget viktig grunnlag/budskap, men dessverre er det mye stygge kommentarer som ikke har noe som helst med likestilling å gjøre fra gruppen. Trist at den... som sitter å kommenterer bak gruppenavnet setter gruppen i et dårlig lys :( Se mer
Stian Hodne
· 30. desember 2017
Når Norge og et felles system hele tiden har jobbet for at menn skal ha mindre eller ingen rettigheter hva angår Deres barn om mor ønsker, så er det godt med en motpart. Da gruppen heter Likestilling... for fedre så er det forstått av gruppen blir litt partisk. Hadde det vært en gruppe for likestilling for foreldre/forsørgspersoner så hadde nok ikke denne vært like partisk. Se mer
Silje Louise Gåsland
· for 11 timer siden
Jeg trodde egentlig dette var en seriøs side, men tydeligvis ikke. Det sier litt når dere sletter alle kommentarer som forklarer mor sin side.
Elise Bokn Anholt
· 20. desember 2017
Bra tiltak. De får 5 stjerner av meg når de fremtrer mer for LIKESTILLING FOR FEDRE, istedenfor Heksejakt mot alenemødre

Jeg vil se gladnyheter om fedre. Hvis gode eksempler på flinke pappaer. Få ...frem nyheter hvor far blir dratt gjennom søla.

Men vær så snill å ikke heng ut alenemødre som blir sviktet av systemet. De gjør mest sannsynlig alt de kan. Hadde det vært en pappa som opplevde ting hadde han fått full støtte. Så ikke gå til personangrep bare fordi det er en mamma og ikke en pappa �
Se mer
Anita Bowitz
· for 7 timer siden
Kjempebra budskap, men det forsvinner dessverre i denne gruppen. Snakk om usaklig og stygg gruppe. Er bare ut etter å ta alle alenemødre, uavhengig av hvordan saken er. Full i løgn og antakelser.
Vigdis Simonsen
· 25. januar 2018
Dere opptrer som nett troll og svartmaler mor. Dere glemmer at en historie har minst 2 sider. Videre har dere ikke hørt om taushetsplikt. Dere fremstår som useriøse i kommentarfeltene.
Trudy Ann Roberts
· 14. februar 2018
Ser stadig vekk kommentarer fra denne organisasjonen i kommentarfelt som ikke har noe med likestilling for fedre å gjøre. Useriøst.
Magnar Inge Wisnes
· 25. januar 2018
Likestilling for Fedre er seriøse som setter BARNET i fokus og som jobber for et likeverd mellom mor og far samt at disse skal kunne samarbeide optimalt til barnets vinning.
Ida Olesen
· for 6 timer siden
Budskapet er bra! Men fy faen for noen folk som driver denne gruppa! Latterlig
Daniel Nymo
· 31. januar 2018
Kommer kanskje tilbake til gruppen når fokuset til administrator rettes mot likestilling for fedre.
Kim Andrè Viken
· 5. januar 2018
Godt at det er en plass, dær man kan dele opplevelser og erfaringer
Innlegg